Hoevaak moet je scheren?

Wil je geen last krijgen van scheerbultjes dan kun je je het beste dagelijks scheren, zeker op de plekken van je lichaam waar jij extra gevoelig bent voor het ontwikkelen van scheerbultjes. Door dagelijks te scheren krijgen haren niet de kans om een dusdanige lengte te bereiken waarbij ze weer terug in de huid kunnen groeien en dus scheerbultjes kunnen veroorzaken.

Bestel Volle Boezem

Last van scheerbultjes na het scheren?

Wat kun je het beste doen wanneer je al last hebt van scheerbultjes ten gevolge van diverse scheerbeurten? Dat is de 'getroffen' plekken op het lichaam behandelen zodat de scheerbultjes zullen verdwijnen. Een nieuwe methode voor het behandelen van scheerbultjes is SoftShave. SoftShave is een natuurlijke scheerlotion die bij iedere scheerbeurt gebruikt kan worden en daarmee scheerbultjes helpt voorkomen. Tevens kan deze lotion hulp bieden bij de behandeling van bestaande scheerbultjes.

Behandeling van scheerbultjes met SoftShave
Het behandelen van bestaande scheerbultjes met SoftShave werkt als volgt: 2 maal daags de huid goed schoonmaken met de lotion. Afspoelen met lauwwarm water en met een schone handdoek droog deppen. In de meeste gevallen zullen de scheerbultjes binnen 24-28 uur verdwenen zijn, zo niet dan de behandeling herhalen totdat de scheerbultjes verdwenen zijn.

Vervolgens kan SoftShave scheerlotion bij iedere scheerbeurt gebruikt worden om nieuwe scheerbultjes te voorkomen. SoftShave heeft namelijk een antibacteriƫle werking op de huid. Er kan natuurlijk ook een ander scheerproduct gebruikt worden na behandeling met SoftShave.

Het is tijd voor het scheren van je lichaamshaar!

De een heeft meer lichaamshaar dan de ander. Veel lichaamsbeharing bij mannen was vroeger juist 'hip' het stond voor mannelijkheid, ook de vrouwen waren gek op mannen met veel borsthaar. Tegenwoordig zijn de tijden wel anders. Het scheren van de lichaamsbeharing, ook voor mannen, is steeds populairder. Een goed geschoren lichaam zowel bij mannen als bij vrouwen hoort tegenwoordig bij het 'ideaalbeeld', het staat voor een goede verzorging.

Algemene scheertips

Er zijn verschillende algemene scheertips die van pas komen tijdens het scheren. Met deze tips zul je een gladder en mooier eindresultaat bereiken en kun je tevens scheerbultjes helpen voorkomen. Meer over algemene scheertips lees je op de pagina 'voorkomen'. Klik hierboven in het menu op 'voorkomen' voor de tips!

Scheerbultjes in mijn hals zijn weg.

Sinds ik Softshave gebruik heb ik echt haast geen last meer van scheerbultjes. Vroeger had ik er op warme dagen helemaal veel last van. Je huid is an vochtiger en zachter en drukken de haartjes blijkbaar nog makkelijker terug je huid in. Ik snap net dat er nog zo weinig over Softshave bekend is omdat het voor mij zo goed werkt.